Eva Barner Öthander Kvinnohälsan Helsingborg Barnmorska

Eva Barner Öthander

leg. Barnmorska

Jag har tidigare arbetat som barnmorska på förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt specialistmödravården på både Helsingborgs lasarett samt Lunds Universitetssjukhus.
Jag har även varit med och byggt upp Kvinnohälsans barnmorskemottagning som är en liten familjär mottagning där vi omhändertar våra patienter på bästa möjliga sätt!
Att få arbeta med människor varje dag är det roligaste jag vet vilket speglar sig i mitt arbete.

Zena Dahi Kvinnohälsan Helsingborg barnmorska

Zena Dahi

leg. Barnmorska

Jag har tidigare arbetat på förlossningsavdelningen, BB-avdelningen, BB-mottagningen, prenatalavdelningen samt arbetat med planerade och akuta kejsarsnitt under mina yrkesverksamma år som barnmorska.
Min erfarenhet och kompetens har bidragit med en väldigt varierad kunskap.
Jag talar även det arabiska språket vilket kan underlätta för de icke-svensktalande kvinnorna.

Kvinnohälsan Barnmorskemottagning

Kvinnohälsan är en familjär barnmorskemottagning som har funnits sedan 2011. Vårt uppdrag är att utföra alla de kontroller och tester som rekommenderas samt att få dig att känna dig trygg och välinformerad under genom hela graviditeten. En av våra främsta styrkor är att vi är en liten och familjär klinik som värnar högt om din integritet.

Du får träffa någon av våra barnmorskor, Eva eller Zena, hon kommer sedan att följa dig genom alla dina besök hos oss. Du kommer snart märka att hon lär känna dig och dina unika behov och funderingar. Denna nära kontakt med våra barnmorskor brukar vara väldigt uppskattat av våra patienter.

Vi önskar dig och din partner varmt välkomna!