fb
kvinnohalsan-helsingborg-eva-2

Eva Barner Öthander

leg. Barnmorska

Jag har tidigare arbetat som barnmorska på förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt specialistmödravården på både Helsingborgs lasarett samt Lunds Universitetssjukhus.

Jag har även varit med och byggt upp Kvinnohälsans barnmorskemottagning som är en liten familjär mottagning där vi omhändertar våra patienter på bästa möjliga sätt!

Att få arbeta med människor varje dag är det roligaste jag vet vilket speglar sig i mitt arbete.

kvinnohalsan-helsingborg-nada-2

Nada Kronwall

leg. Barnmorska

Jag har arbetat som barnmorska inom mödravård, förlossning, BB och gynekologi sedan 2008.

Jag har verkligen det bästa jobbet! Brinner för att förbereda patienterna för sin förlossning. Jag är utbildad psykoprofylaxinstruktör och har i många år haft kurser för blivande föräldrar. Utöver psykoprofylax är prekonceptionell hälsa (hälsa innan en graviditet) ett annat ämne som jag har extra kunskap inom.

När jag inte jobbar tycker jag om att umgås med min familj och träna. Jag gillar utmaningar och har gärna några träningsutmaningar på gång. Jag har bl.a. gjort En Svensk Klassiker.

kvinnohalsan-helsingborg-rebecka-2

Rebecka Fors Hanson

Undersköterska

Jag har arbetat som undersköterska sedan 2010 inom olika yrkeskategorier. Sedan oktober 2021 är det mig ni möter i telefonen när ni ringer till oss på Kvinnohälsan Barnmorskemottagning.

Jag brinner för att ni ska känna er hörda och inge en trygghet i att vi finns här för er.

Kvinnohälsan Barnmorskemottagning

Kvinnohälsan är en familjär barnmorskemottagning som har funnits sedan 2011. Vårt uppdrag är att utföra alla de kontroller och tester som rekommenderas samt att få dig att känna dig trygg och välinformerad genom hela graviditeten. En av våra främsta styrkor är att vi är en liten och familjär klinik som värnar högt om din integritet.

Du får träffa någon av våra barnmorskor, Eva eller Nada, hon kommer sedan att följa dig genom alla dina besök hos oss. Du kommer snart märka att hon lär känna dig och dina unika behov och funderingar. Denna nära kontakt med våra barnmorskor brukar vara väldigt uppskattat av våra patienter.

Vi önskar dig och din partner varmt välkomna!

kvinnohalsan-helsingborg-barnmorska-barn-6
kvinnohalsan-helsingborg-gravid
kvinnohalsan-helsingborg-barnmorska-barn-4